January 25, 2009

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, Κ. Σ. - Για την ενημέρωση

Με την ευκαιρία για τον προσυνεδριακό διάλογο και ενόψει του 18ου Συνεδρίου που θα γίνει τον ερχόμενο Φλεβάρη 2009 επιτρέψτε μου να εκφράσω την αντίθετη γνώμη μου για το πρωινό πρόγραμμα της τηλεόρασης του «902» που αρχίζει είτε η ώρα 9 το πρωί είτε η ώρα 10 και έχει να κάνει με την αγορά στην τηλεόραση και τελειώνει παρακαλώ στις 15.00 η ώρα.

Νομίζω συντρόφισσες και σύντροφοι αυτή η διάρκεια των 5 ή 6 ωρών καταντάει ανιαρή και πολύ κουραστική για εμάς τους τηλεθεατές.

Βεβαίως, η διαφήμιση φέρνει έσοδα, όμως ο «902» μ' αυτή την απεριόριστη εκπομπή, η οποία είναι ειλικρινά κουραστική, μας αναγκάζει να αλλάξουμε κανάλι ή θα περιμένουμε να έρθει η ώρα 15.00.

Για τον «αριστερό σταθμό της Ελλάδας» όπως τον βάφτισε ο Νίκος Μπογιόπουλος, η κουβέντα το λέει, εγώ βγάζω το καπέλο μου, διότι η ποιότητα των εκπομπών και τέλεια είναι και άριστη είναι από όλους τους άλλους ραδιοσταθμούς.

Επομένως, κάνω έκκληση να μειωθεί κάπως αυτό το 5ωρο στη συντακτική επιτροπή των ΜΜ Ενημέρωσης και να συμπεριλάβει στα πλαίσια κάτι ανάλογο που οπωσδήποτε θα έχουμε αύξηση της τηλεθέασης.

Κλείνοντας με την παράκληση να γίνεται πιο εμπεριστατωμένη ενημέρωση από την τηλεόραση, από το ραδιόφωνο και από τον «Ριζοσπάστη».

Κ. Σ. Αθανασιάδης
Δράμα

Ριζοσπάστης - 26 Νοεμβρίου 2008